YES!

JAAA! Är ledig idag och har hunnit göra klart min engelska book-report som skulle vart inne i februari någon gång.. Nu har jag bara min 5 minuter långa muntliga framställning kvar om feminism och engelska uppgiften famous person kvar!!! :D Den sista är typ klar så jag kan chilla nu :)

Snart ska jag till skolan så att Sara kan öve uppsättning på mig,
cy

ps haha äntligen har Katrin fått sin lilla bebis, fan vad jag har väntat!! ds

LINDA HALLBERG

Jag är med och tävlar om en härlig goodiebag på Lindas sminkblogg!

NORDEA

hmm, upptäckte nyss att jag typ kan betala till andras konton från mitt med hjälp av en sån där dosa, frågan är bara hur man gör..!

Någon som kan med denna?

FRIDAY

Imorse hade vi sista delen nationella i Matte A, det gick faktiskt ganska bra tror jag. Efter lunch skulle det egentligen vara sv, men vi fick eget ansvar till det. Och idrotten idag är inställd så nu sitter jag hemma och små pluggar. Idag har jag även lämnat in mina fördjupnings uppgifter till bilden, känns skönt att ha det bort gjort! Nu är det bara svenskan och engelskan kvar.

Funderar på att dra ner på stan en sväng eller åka till gimonäs och sola, glömde min mobil där och måste ändå ha den så. Har förövrigt inga planer ikväll, blir kanske mest till att ta det lungt, ska upp tidigt imorgon för att jobba till kulturnatta.

cy

MEN VA

ofta inlägget "pluggdag" kom upp nu, skulle publicerats för dryga en vecka sedan...

PLUGGDAG

Vaknade upp vid 12 ungefär, käkade lite frulle och har suttit och ritat på fördjupningsuppgifterna till bilden. Igår var jag, Marcus och Philip och såg på bio, Iron Man 2. Den var faktiskt ganska bra :)

Träffade en otroligt fin långhårig chihuahua tik, som jag hälsade på inne på Hemköp. Jag satte mig på huk och hälsade på henne och då lade hon sig tätt mot mina fötter och ben och slickade på mina fingrar! Ägaren sa att hon var lite rädd, det var nämligen en stor schäfer-liknande hund utanför som stod och skällde. Hon var så himla liten, hon nådde inte ens upp till halva mitt smalben och var ändå 2 år gammal. Så otroligt fin hund, nu är jag ännu mer taggad på att köpa chihuahua. Kanske till och med en långhårig? 

Nej nu ska jag plugga lite till och sedan kanske bege mig ner till stan och köpa mig en glass när Marcus kommer tillbaka, det är ju så fint väder idag!

FUCK

Bajs, jag har tappat mitt älsklingshalsband som jag fick av Marcus när jag konfirmerade mig sommaren 2008... En silvrig kedja med ett litet silverhjärta med stenar i.. buhu :( Det suger, ska fortsätta leta efter det om ett tag. I värsta fall tappade jag det igår när jag var i Nordmaling och såg på när Macke körde cross, i sanden där. FAN.

Är ledig idag, så det blir utöver letandet till och plugga. Fortfarande bilderna kvar......mm

updt: Hittade halsbandet!

MÅNDAG

Sitter i soffan och degar medans jag väntar på att lillsyrran ska komma med käke. Jag borde egentligen plugga, har en del skolarbeten som måste in. Dessutom så måste jag göra en koreografi med styrkeövningar till en passande låt tills imorgon.

På onsdag morgon är det nationellla i matte A, klarar jag inte nationella får jag typ ig i matte?`nämen..
Nästa måndag har vi prov i materialkunskap, skötsel av kläder och så ska jag lämna in mina fördjupningsuppgifter i bilden fredagen samma vecka. Och samma fredag så har vi B-delen i matte A nationella och på kvällen så ska vi hjälpa till med kläderna inför en modevisning som ska hållas under lördagen då det är Kulturnatta i Umeå och klassen ska arbeta då. Sen vecka22 så ska jag hålla en muntlig framställning eller nått om feminism. Och som grädden på nosen har jag en book summury som skulle in i februari någon gång, vad hende?

TUR ATT VI ÄR LEDIGA TOR-FRE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


wish me good luck @ school

VINDELGRANSELE

Befinner mig i Vindelgransele hos Marcus farmors hemgård, för att fira Marcus farfar Ingemar. Vi kom hit igår och åker imorgon em. ciao


HENNES & MAURITZ
RSS 2.0