trött, tröttare, tröttast

ååååååååååååh jag vill bara dö just nu, är så himla trött:( Känns som att jag bara blir tröttare och tröttare för varje dag! I för sig så kan jag förstå om jag är sliten från helgen men det är fan värre än jag trodde. Aja, snart jobbat klart och då blir det sommarlov, bara ca 2 v kvar.. SKIT!

Ikväll blir det förhoppningsvis ett hål genom näsan ;) haha undra om  jag kommer att passa i det? äh värt att testa iaf, man kan alltid ta ut det :) kanske ska kolla om de kan ta några till i öronen, när de ändå är på g ?

Nu ska jag fortsätta jobba♥♥♥♥♥♥♥♥♥!!!!!!!!!

Will it work on me?? hah

sommarfrågor

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Öland, fast vi har inte varit där så mycket de senaste åren. Annars är det väl alltid roligt att åka och hälsa på släkten eller åka utomlands. Bara man kommer bort från vardagen :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Men min familj eller med mina vänner. På en vacker strand med fint väder, men inte så långt från city, man måste ju kunna dra ner på stan och handla lite nya kläder ;)

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Oxfilé och grönsaksspett!

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Först ska jag jobba i ca 2-3 veckor. Sen har jag tänkt mig en sväng ner till Stockholm och kanske utomlands. Sedan så skulle jag gärna vilja åka på peace&love, men det kan nog vara försent att boka nu ..

5. Dina bästa sommarfärger?
- Vitt, korall och turkost är snyggt! Och khaki-grönt.

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-  Att campa och speciellt då på Öland! Jag tror inte jag känner någon som brukar campa som inte varit där?

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Alla somrar på Öland var helt underbara! Om jag ska välja ut ett speciellt minne så blir det nog när vi var ner till Legoland med mina kusiner och sedan fortsatte till Öland.

8. Havet, sjön eller poolen?
- Poolen, jag är så himla rädd för fiskar :( Men det går bra om det är riktigt klart vatten så man ser ner till botten, ibland iaf.. :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
- Förmodligen mackaglass eller snickersglass


10. Vart går din drömsemester?
- Thailand :D

underbart

Hade sjukt roligt igår kväll hemma hos Clara! Kom inte i säng förens vid 4 tiden haha, vaknade 2 imorse.. Idag så har jag bara slappat, åkte hem till Trehörningen vid halv5 och åt. Nu har vi nyss kommit hem från en fisketur ner till sjön, ingen större lycka bara massa små aborrar och en mört. Snart kommer Marcus hit och imorgon blir det till att återgå till jobbet.

Sen på tisdag så jag vara Saras modell för näspiercing, hon ska gå en kurs hos Blomdahls och ska examinera bla genom att ta hål i näsan på mig! Fan vad kul, har velat göra det as länge, desutom är det gratis ;) Kan ju ta ut det om jag ångrar mig :)


lördag

Vaknade upp vid 1 tiden av att mamma ringde, hon påminde mig om att jag har tvättid idag. Har sjukt mycket tvätt så jag kommer väl tillbringa en stund där nere...
Ikväll så ska jag till Clara med Linnea och ha det trevligt. Känns kul att hitta på nått, det var ju ett tag sedan vi hittade på något sist!

Nu ska jag duscha och göra mig i ordning för kvällen !

haha jag tror jag var lite tlött här..


CAN'T BE AFRAID OF THE DARK

Too much of anything can make you sick, Even the good can be a curse.
Makes it hard to know which road to go down, Know when too much can get you hurt.sommarlov

Oj så skönt med sommarlov! Nog för att man ska jobba dom närmsta veckorna, men det är en helt annan grej att stiga upp på morgonen och veta att man inte har några jobbiga prov eller läxor. Det här sommarlovet ska jag slappna av ordentligt, det här är ju mitt näst sista sommarlov, nästa år lär man väl jobba den mesta tiden. Året har i alla fall gått hur fort som helst, känns som om vi nyss gick ut 9:an...

Skolavslutningskvällen blev väldigt spontan och jag drogs lite hit och dit, först var vi hemma hos mig några stycken sedan drog vi över bron till teg och hängde en stund vid älven med alex och co. Sedan så begav vi oss till stan för att kolla läget, sedan hem och sedan ner till stan igen! Kvällen slutade i alla fall inte förens vid 4 tiden, hemma hos mig med 4 kompanjorer. Sjukt trevlig kväll :)

Nu ska jag på kalas!


snygg bild på moi igårVare så här Kissie skulle få hem sin hund?

aftonbladet så kan man läsa om hur två äldre män smugglat in 22 stycken hundar av raserna Chihuahua och Fransk Bulldog, alla hundar blev tvungen att avlivas efter att de blivit stoppade av tullen. Polisen har även gripit två till personer i Stockholm, en av dem kanske  är Kissie ? haha nämen vi får hoppas att hon har större hjärna än så.

När jag ska köpa min chuhuahua så ska då jag vara jätte noga med att den inte är insmugglad, det skulle vara så himla hemskt om man får hem en hund som inte mår bra och måste avlivas direkt.ÄNDÅ

Gina Tricot 99:-/st

RSS 2.0