FREDAG

Idag är det fredag vilket innebär att det är Valborg idag. Hoppas bara att regnet ger sig så att man vågar komma sig utanför dörren.

Igår kväll åkte jag till Linnea som fick hjälpa mig färga mitt hår, svart-brunt! Hade först tänkt bli blond, men det skulle ju ta ett tag att få det helt blekt och jag orkar inte gå runt som en morot. Så jag bryter sommartrenden att bli ljushårig ;)

GOOD NIGHT

Jag vill ha toppen/bhn!!!!

Hanky Panky Bandeau SEK 449, Hanky Panky - NELLY.COM

Hanky Panky 449:-

TISDAG KVÄLL

Nu har jag ätit och ska snart iväg och träna. Hittade ett par aprikos färgade fjäder örhängen på Gina som fick följa med mig hem.


ESTOY TAN SOLA SIN TI

Nyss hemkommen från utvecklingssamtalet, vilket verkligen gjorde min dag. Med andra ord ser det ljust ut för mig :D Nu hade jag tänkt mig en sväng ner på stan i det vackra vädret vi har idag. Jag älskar våren!

DIN SKO 499:-

 

 


TISDAG MORGON

haha får in på facebook och upptäcker att jag blivit taggad på en massa härliga bilder hos min mamma och hennes polare :D hahaha
jag vet att ni läser detta någon gång så;  Det gör inget :)kram

TOGETHER AGAIN

I fredags så hade vi klassåterträff med Lillehammer från Prolympia hemma hos Johan. Det var jätte trevligt att träffa alla igen, även fast det knappt ens gått ett år sedan vi skildes åt. Jag tror iaf att vi alla var överens om att vi måste göra det här fler gånger :DLEDIG

Idag hade vi inga lektioner som man behövde gå på, så idag är jag ledig från skolan. Varje onsdag är vi ledig fram tills vecka 19. Och eftersom jag är ledig så passar det utmärkt att jobba, så idag jobbar jag på UT!

Förövrigt så är jag taggad på fredag!!

LÖRDAG

Veckan har gått sjukt fort. Imorgon åker vi hem till Umeå, vilket jag verkligen inte känner för, vill stanna.

Idag tog vi skotrarna ner till Tärnasjön och lapade sol och pimplade, hehe jag var den enda som fick fisk, en fin röding =)

H&M

Idag fick jag hem ett paket ifrån h&m


PÅSK

Påsken har tillbringats uppe i Borgafjäll i mosters husvagn, mestadels med skoterkörning. Utom igår då jag tog mig till backen med brädan :) Men nu sitter jag hemma och packar igen, för imorgon drar jag till Tärnaby!!
RSS 2.0